Monthly Archives: július 2014

Erzsébet – tábor

Erzsébet tábor 1

Intézményünk a Napközi Erzsébet – tábor kertében június 23 – június 27. között 50 gyereknek 5 nevelő segítségével szervezett színes programot. A gyerekek nagy élvezettel vették részt a kínált foglalkozásokon. Tartalmas, élményekben gazdag napokat töltöttek el a gyerekek a táborban.

Erzsébet tábor2

Évzáró ünnepség

Az évzáró ünnepségre 2014. június 24 – én került sor. Az évet sikeresen zártuk, kitűzött céljainkat megvalósítottuk. Tárgyi és személyi feltételek biztosítottak voltak. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Balmazújvárosi Tankerülete lehetőséget teremtett a biztonságos fenntartásra és működére.  Bizonyítványt tanév végén 131 tanuló kapott. A kitűnők száma 12, jeles 9 tanuló. Sajnos három tanuló csak eredményes javítóvizsga után folytathatja a tanulmányait a következő magasabb évfolyamon. A 8. osztályosok pályaválasztása lezárult. Érettségit adó középiskolába 9 fő, szakiskolába 7 fő tanulhat tovább. A tanév során számos tanórán kívüli  rendezvényen, versenyen vettek részt tanulóink, ahol szépen helyt álltak.

Siker a strandröplabda versenyen

A Diákolimpia 2013/14. tanév országos döntőjében, strandröplabda sportágban, IV. korcsoportban iskolánk fiú A. csapata I.  helyezést ért el, a B. csapat az V. helyen végzett.

Ballagás

Iskolánkban a hagyományoknak megfelelően zajlott le az idei tanév 8. osztályosainak a búcsúztatása. A ballagási ünnepségre június 13 – án délután került sor.

A 8. osztály névsora: 
Adu Martin
Balogh Zoltán
Horváth Máté
Illés László
Jenei Mihály
Lukács Zóra Krisztina
Szántó Laura Margit
Takács Adrienn Fruzsina
Varga Máté
Nagy István
Zatkó Szabina
Fenyő Nándor
Garai Dorottya
Meliska Dávid
Papp Gergő
Való Dávid

Osztályfőnökük:   
Katona Lászlóné

Kapcsolódó galéria.