Bejegyzés

Tanévnyitó

Tisztelt Szülők!
Kedves Diákok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményünkben az első tanítási nap 2017. szeptember 1-jén lesz 8:00-12:00-ig.

A tanévnyitó ünnepség 9:00-től kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket is.

 

Tájékoztató a tankönyvellátásról

A Kormány a 1265/2017. (V/29.) Korm. határozata értelmében a 2017/2018. évi  tanévben  az ingyenes tankönyvellátást  egy ütemben vezeti be az 5-8. évfolyam tanulói , és terjeszti ki a középiskola 9. évfolyama számára.  Az államilag ingyenes tankönyvek tartós tankönyvként kezelendők, tehát azokat az iskolai könyvtári állományba nyilvántartásba kell venni, és azokat az utolsó tanítási napon a tanulók kötelesek visszaszolgáltatni az iskola könyvtárának. Ez alól valamennyi évfolyamon kivételt képeznek a munkafüzetek és a munkatankönyvek, valamint az 1. és 2. évfolyam összes tankönyve. Ennek értelmében intézményünk minden tanulója számára az első tanítási napon (2017. szeptember 01-jén, pénteken) történik a tankönyvek kiosztása.

Ballagás

Iskolánkban a hagyományoknak megfelelően zajlott le az idei tanév 8. osztályosainak a búcsúztatása. A ballagási ünnepségre június 15 – én délután került sor.

A 8. osztály osztályfőnöke Molnárné Nagy Ágnes

A ballagó diákok névsora:

Bereczki Evelin, Bodnár Viktor Kevin, Bugjó Dániel, Bugjó Péter, Csecsődi Bence István, Horváth Marianna Kiara, Illés Dávid, Karika Bettina, Nagy Adrienn, Nagy Beáta, Nagy Zsolt, Posta Bálint, Tóth Bence, Varga Ákos, Veres Csenge, Vincze Lídia Virág

 

 

Tanévzáró ünnepség

Tisztelt szülők, kedves diákjaink!

Intézményünk tanévzáró ünnepségét 2017 június 20-án (kedden) 8:30 perckor tartja.

„Zöld szemüveg” természetismereti verseny

2017. május 26- án pénteken, iskolánk 4 tanulója (Nádasdi Maja 6. osztály, Vezendi Zita 7. osztály, Pásztor Máté 7. osztály, Nagy Zsolt 8. osztály) és felkészítő pedagógusuk Rózsa Katalin (biológia-földrajz tanár) részt vett a Tiszacsegén megrendezésre került tankerületi szintű természetismereti vetélkedőn. A verseny a Tisza parton zajlott le, játékos természet- és környezetvédelmi feladatok elvégzésével. Tanulóink ügyességükkel, tudásukkal, leleményességükkel ELSŐ helyezést értek el. Szívből gratulálunk nekik!